Prostreno.cz

Dušené vepřové maso

Vepřové maso dušené s barevnou paprikou.

23.04.2012 lanvin
55min

15min příprava

40min vaření

586 kJ / 140 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na malé kousky a lehce orestujte na sádle.
  2. Přidejte očištěné, nakrájené papriky, nakrájenou cibuli a koření. Podlijte vínem a přikryté duste 25 minut.
  3. Rajský protlak rozmíchejte v 50 ml vody a přidejte ho k masu spolu s nakrájeným pórken a očištěnými houbami. Duste až je maso měkké. Podle chuti osolte.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    182,84 g
  • Sacharidy:

    281,94 g
    • Cukry:

      27,32 g
  • Tuky:

    109,96 g
  • Vláknina:

    92,88 g

Aktivita pro spálení:

707 kcal
88

minut jízdy na kole

67

minut běhu

211

minut uklízení





Podobné recepty

Vepřové medailonky s mrkví

(14 hlasů)
60min
536 kJ

Vepřové závitky s datlemi

(7 hlasů)
45min
803 kJ

Vepřové plátky na zázvoru

(6 hlasů)
1h a 5min
815 kJ
Více receptů

Celkem 4 komentářů

Avatar
Avatar heenna
14.04.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

párky

301 kcal / 100g
B12 g
S1 g
T25 g

sádlo

897 kcal / 100g
B0,3 g
S0 g
T99 g

Červená paprika

31,3 kcal / 100g
B0,9 g
S6,65 g
T0,13 g

Zelená paprika

22,9 kcal / 100g
B0,72 g
S4,78 g
T0,11 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Dušené vepřové maso

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba