Prostreno.cz

Hovězí maso s okurkovou omáčkou

Recept na libové hovězí maso s okurkovou omáčkou.

25.04.2012 lanvin
1h a 15min

15min příprava

60min vaření

500 kJ / 119 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na plátky, oloupanou cibuli nakrájejte na tenká kolečka.
  2. Na rozehřátém oleji orestujte maso s cibulí.
  3. Maso podlijte vínem, vývarem a duste doměkka. K měkkému masu přidejte na kostičky nakrájené okurky a hořčici. Duste ještě 10 minut. Podle chuti osolte a opepřete. Podávejte s bramborovou kaší, posypané nasekanou petrželkou.
  4. Omáčku můžete lehce zahustit hotovou tmavou jíškou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    170,85 g
  • Sacharidy:

    73,76 g
    • Cukry:

      8,90 g
  • Tuky:

    82,22 g
  • Vláknina:

    7,25 g

Aktivita pro spálení:

546 kcal
68

minut jízdy na kole

52

minut běhu

162

minut uklízení





Podobné recepty

Hovězí na pepři

(25 hlasů)
1h a 35min
638 kJ

Hovězí se zeleninou

(19 hlasů)
1h a 25min
399 kJ

Hovězí maso s rajskou omáčkou

(30 hlasů)
1h a 15min
943 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Hovězí maso s okurkovou omáčkou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba