Prostreno.cz

Fazole na červeném víně

Fazole s kukuřicí – tip na bezmasý oběd.

26.04.2012 lanvin
1h a 10min

10min příprava

60min vaření

424 kJ / 101 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Fazole přeberte, propláchněte a namočte do studené vody. Vodu dolijte a luštěninu uvařte doměkka. Krátce před dovařením fazole osolte.
  2. Na oleji nechte zesklovatět drobně nakrájenou cibuli s prolisovaným česnekem, podlijte trochou vývaru z fazolí (asi 100 ml), přidejte rozdrobenou bujónovou kostku, bobkový list, rajčatový protlak, víno, sůl, pepř a krátce poduste.
  3. Omáčku promíchejte s uvařenými fazolemi, scezenou kukuřicí a krátce prohřejte.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    42,69 g
  • Sacharidy:

    155,96 g
    • Cukry:

      23,64 g
  • Tuky:

    35,59 g
  • Vláknina:

    36,66 g

Aktivita pro spálení:

287 kcal
35

minut jízdy na kole

27

minut běhu

85

minut uklízení





Podobné recepty

Mexické fazole

(29 hlasů)
40min
552 kJ

Salát z brambor a bílých fazolí

(13 hlasů)
20min
480 kJ

Fazolový salát

(18 hlasů)
1h a 35min
360 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Fazole na červeném víně

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba