Prostreno.cz

Chřestová polévka s kerblíkem

Jemná polévka z chřestu.

16.05.2012 lanvin
50min

15min příprava

35min vaření

271 kJ / 64 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Chřest oloupejte a nakrájejte na kousky 5 cm. Chřest spolu s nakrájenou cibulí orestujte na oleji. Podlijte vývarem, přidejte 2 snítky kerblíku a vařte přibližně 30 minut.
  2. 8 kousků chřestu odložte na ozdobu, do polévky přidejte smetanu a polévku rozmixujte.
  3. Polévku nechte projít varem a podávejte s kousky chřestu a lístečky kerblíku.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    33,90 g
  • Sacharidy:

    93,58 g
    • Cukry:

      27,12 g
  • Tuky:

    84,11 g
  • Vláknina:

    16,40 g

Aktivita pro spálení:

279 kcal
34

minut jízdy na kole

26

minut běhu

83

minut uklízení





Podobné recepty

Tymiánová polévka

(14 hlasů)
20min
511 kJ

Kedlubnová polévka

(14 hlasů)
45min
408 kJ

Bramboračka

(14 hlasů)
45min
298 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

zelený chřest

20 kcal / 100g
B2 g
S3 g
T0,2 g

Zeleninový vývar

5 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T0 g

Mandle na sucho pražené se solí

0 kcal / 100g
B20,4 g
S16,2 g
T57,8 g

pepř

251 kcal / 100g
B10 g
S64 g
T3 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Chřestová polévka s kerblíkem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba