Prostreno.cz

Pudink s pečenou rebarborou

Vanilkový pudink s pečenou rebarborou.

30.05.2012 lanvin
45min

15min příprava

30min vaření

838 kJ / 200 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Oloupanou rebarboru nakrájejte na 5cm kousky. Dejte do máslem vymazané zapékací misky, přidejte pomerančovou kůru i šťávu, cukr, přikryjte a pečte v troubě vyhřáté na 200 °C přibližně 20 minut.
  2. Odkryjte a pečte ještě 5-10 minut. Hotovou rebarboru pokapejte whisky nebo bourbonem.
  3. Do pohárků rozdělte uvařený pudink a přidejte rebarboru.
  4. Můžete podávat teplé i studené.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    56,39 g
  • Sacharidy:

    410,60 g
    • Cukry:

      112,74 g
  • Tuky:

    41,15 g
  • Vláknina:

    8,00 g

Aktivita pro spálení:

594 kcal
74

minut jízdy na kole

56

minut běhu

177

minut uklízení





Podobné recepty

Vanoční puding se šampaňským

(11 hlasů)
8h a 30min
1095 kJ

Pečený švestkový puding

(15 hlasů)
35min
508 kJ

Pudingový dort

(11 hlasů)
50min
805 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Pudink s pečenou rebarborou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba