Prostreno.cz

Vepřová játra na víně

Vepřová játra s vinnou omáčkou.

30.05.2012 lanvin
45min

15min příprava

30min vaření

702 kJ / 167 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Játra nakrájejte na plátky, obalte je v mouce a opečte po obou stranách na rozehřátém oleji doměkka.
  2. Játra vyndejte a na stejném oleji nechte zesklovatět na kolečka nakrájenou cibuli, podlijte kečupem a vínem, vložte zpět játra a vše společně prohřejte.
  3. Játra osolte a opepřete. Podávejte s bramborovou kaší.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    85,70 g
  • Sacharidy:

    68,49 g
    • Cukry:

      22,27 g
  • Tuky:

    102,73 g
  • Vláknina:

    5,40 g

Aktivita pro spálení:

424 kcal
53

minut jízdy na kole

40

minut běhu

126

minut uklízení





Podobné recepty

Telecí játra na cibulce

(11 hlasů)
40min
808 kJ

Kuřecí játra s cibulkou

(7 hlasů)
30min
723 kJ

Kuřecí játra se žampióny

(20 hlasů)
35min
486 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Vepřová játra na víně

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba