Prostreno.cz

Rizoto s rajčaty

Jednoduché a rychlé letní rizoto.

25.06.2012 lanvin
45min

15min příprava

30min vaření

474 kJ / 113 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Rýži uvařte v zeleninovém vývaru a uvařenou rýži nechte okapat.
  2. Dejte do mísy, přidejte 100 g nastrouhaného parmazánu.
  3. Než se uvaří rýže orestujte na másle cibuli a česnek, přidejte nakrájená rajčata, podle chuti sůl a poduste 10 minut.
  4. Rajčata promíchejte s uvařenou rýži a podávejte posypané parmazánem a ozdobené lístkem bazalky.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    98,64 g
  • Sacharidy:

    416,72 g
    • Cukry:

      22,25 g
  • Tuky:

    78,44 g
  • Vláknina:

    9,29 g

Aktivita pro spálení:

1252 kcal
156

minut jízdy na kole

119

minut běhu

373

minut uklízení





Podobné recepty

Studené letní rizoto podle Itala

(24 hlasů)
30min
857 kJ

Rizoto s mušlemi a mořskými plody

(27 hlasů)
40min
584 kJ

Rizoto se sušenými houbami

(23 hlasů)
35min
757 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Rizoto s rajčaty

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba