Prostreno.cz

Vepřový guláš s kedlubnou

Guláš z vepřového masa s mrkví a kedlubnou.

10.10.2012 lanvin
1h a 10min

20min příprava

50min vaření

360 kJ / 86 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Oloupanou šalotku nakrájejte na silnější plátky, očištěnou mrkev nakrájejte na šikmé plátky silné 1 cm, oloupanou kedlubnu nakrájejte na kostky. Maso nakrájejte na 3 cm kostky.
  2. V hrnci na másle orestujte zeleninu a maso. Vše osolte, opepřete a přidejte špetku cukru. Zalijte vývarem a vařte, až maso změkne.
  3. Před koncem vaření přidejte k masu instantní jíšku.
  4. Do hotového guláše vmíchejte zakysanou smetanu a posypte nasekanou petrželkou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    153,97 g
  • Sacharidy:

    238,20 g
    • Cukry:

      87,39 g
  • Tuky:

    81,15 g
  • Vláknina:

    41,50 g

Aktivita pro spálení:

559 kcal
69

minut jízdy na kole

53

minut běhu

166

minut uklízení





Podobné recepty

Vepřový guláš se švestkami

(22 hlasů)
45min
643 kJ

Guláš bez míchání

(22 hlasů)
2h a 0min
557 kJ

Vepřový guláš se sušeným ovocem

(28 hlasů)
1h a 15min
836 kJ
Více receptů

Celkem 4 komentářů

Avatar
Avatar kamila76
19.11.2016
Avatar hedvika
07.05.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Velké jablkové palačinky

45min
(20 hlasů)

Krupicová kaše

20min
(1 hlasů)

Frittata s rajčaty

55min
(13 hlasů)
Více tipů
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Vepřový guláš s kedlubnou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba