Prostreno.cz

Rýžová polévka s koprem

Jednoduchá a sytá polévka ze zeleniny a rýže.

17.10.2012 lanvin
40min

15min příprava

25min vaření

409 kJ / 97 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Očištěnou mrkev, celer a petržel nastrouhejte na hrubém struhadle. Oloupané brambory a pórek nakrájejte na plátky.
  2. V hrnci na másle zeleninu orestujte, zalijte 1,5 l vody, přidejte propláchnutou rýži, libeček a vařte až je zelenina měkká.
  3. Polévku podle chuti osolte a opepřete.
  4. Před podáváním posypte koprem.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    17,68 g
  • Sacharidy:

    163,35 g
    • Cukry:

      16,71 g
  • Tuky:

    16,30 g
  • Vláknina:

    20,85 g

Aktivita pro spálení:

169 kcal
21

minut jízdy na kole

16

minut běhu

50

minut uklízení





Podobné recepty

Polévka ze sladkých brambor

(9 hlasů)
45min
252 kJ

Řeřichová polévka

(10 hlasů)
30min
517 kJ

Hrachová polévka

(8 hlasů)
55min
681 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

máslo

717 kcal / 100g
B0,8 g
S0,8 g
T81 g

libeček

20 kcal / 100g
B3 g
S3 g
T4,7 g

Petržel

36 kcal / 100g
B3 g
S6 g
T0,7 g

brambory

77 kcal / 100g
B2 g
S17 g
T0,36 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Rýžová polévka s koprem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba