Prostreno.cz

Guláš z drůbežích žaludků

Jednoduchý recept na guláš.

07.11.2012 lanvin
1h a 5min

15min příprava

50min vaření

604 kJ / 144 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Dobře omyté drůbeží žaludky uvařte doměkka. Vodu slijte a žaludky nakrájejte na kousky.
  2. Na másle orestujte mouku, zalijte smetanou, přidejte tymián a ochucovadlo. Povařte 10 minut.
  3. Do omáčky vložte drůbeží žaludky, nadrobno nakrájené okurky a vše prohřejte. Podle chuti osolte a opepřete.
  4. Nejvhodnější příloha jsou brambory.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    108,94 g
  • Sacharidy:

    43,06 g
    • Cukry:

      11,03 g
  • Tuky:

    152,26 g
  • Vláknina:

    8,46 g

Aktivita pro spálení:

637 kcal
79

minut jízdy na kole

60

minut běhu

190

minut uklízení





Podobné recepty

Guláš z uzeného masa

(12 hlasů)
1h a 10min
783 kJ

Guláš v římském hrnci

(9 hlasů)
2h a 35min
484 kJ

Guláš s telecím masem

(11 hlasů)
1h a 10min
453 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Guláš z drůbežích žaludků

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba