Prostreno.cz

Guláš z uzeného masa

Guláš z uzeného masa a zelí.

19.07.2012 lanvin
1h a 10min

20min příprava

50min vaření

783 kJ / 187 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Slaninu nakrájenou na kostičky orestujte v hrnci na oleji, přidejte na kostky nakrájené uzené a vepřové maso. Přidejte mletou papriku, nakrájené zelí, vývar, přikryjte a duste do změknutí.
  2. Zvlášť na pánvi připravte ze sádla a mouky světlou jíšku, rozřeďte ji vodou a přidejte k masu. K masu přidejte kečup (můžete použít i pálivý) vše dobře promíchejte a prohřejte. Podle chuti osolte.
  3. Podávejte nejlépe s rýží posypané petrželkou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    212,39 g
  • Sacharidy:

    114,95 g
    • Cukry:

      45,14 g
  • Tuky:

    228,96 g
  • Vláknina:

    13,85 g

Aktivita pro spálení:

750 kcal
93

minut jízdy na kole

71

minut běhu

223

minut uklízení





Podobné recepty

Fazolový guláš

(16 hlasů)
55min
589 kJ

Kuřecí guláš

(9 hlasů)
1h a 5min
344 kJ

Gulášová polévka

(13 hlasů)
1h a 30min
341 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Guláš z uzeného masa

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba