Prostreno.cz

Rybí filet s karotkou

Pečené rybí filé s karotkou pečenou v alobalu.

20.12.2012 lanvin
1h a 20min

20min příprava

60min vaření

651 kJ / 155 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Dlouhý pruh alobalu přeložte na polovinu. Položte ho na plech a nechte část přesahovat. Do středu naskládejte očištěnou karotku, na ni kousky másla (50 g). Okořeňte drceným kmínem, solí, pepřem a posypte lístky tymiánu a rozmarýnu. Alobal po stranách zvedněte nahoru, přilijte bílé víno a alobal pečlivě uzavřete do balíčku. Pečte v troubě předehřáté na 200 °C asi 40 minut.
  2. Mezitím filety potřete kořením na ryby. Těsně před tím, než se karotka dopeče, rozehřejte na pánvi zbytek másla s olivovým olejem a filety opečte krátce po obou stranách.
  3. Pak je nechte v pánvi a potřete je nasekanou šalvějí promíchanou s olivovým olejem.
  4. Upečené karotky rozdělte na talíře a na ně položte opečené filety.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    131,52 g
  • Sacharidy:

    71,83 g
    • Cukry:

      21,33 g
  • Tuky:

    153,00 g
  • Vláknina:

    25,08 g

Aktivita pro spálení:

549 kcal
68

minut jízdy na kole

52

minut běhu

163

minut uklízení





Podobné recepty

Rybí filé s pestem

(8 hlasů)
40min
587 kJ

Filé s červenou paprikou

(12 hlasů)
1h a 5min
463 kJ

Filety z okouna

(9 hlasů)
40min
828 kJ
Více receptů

Celkem 6 komentářů

Avatar
Avatar kamila76
19.11.2016
Avatar Anonym
24.03.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Rybí filet s karotkou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba