Prostreno.cz

Čerstvá jatýrka na šalvěji

Pikantní kuřecí játra s kečupem.

07.01.2013 lanvin
35min

15min příprava

20min vaření

400 kJ / 95 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Na oleji osmahněte najemno nasekané šalotky.
  2. Přidejte česnek nakrájený na tenké plátky, pár minut restujte, přidejte na větší kousky pokrájená játra a osmahněte je doměkka.
  3. Vmíchejte grilovací koření, sůl, špetku chilli, kečup a prohřejte.
  4. Bagetu horizontálně rozkrojte a obě půlky překrojte na čtyři díly, na každý dejte část ochucených jater, ozdobte rajčátky a šalvějí.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    141,08 g
  • Sacharidy:

    256,59 g
    • Cukry:

      94,34 g
  • Tuky:

    85,11 g
  • Vláknina:

    43,16 g

Aktivita pro spálení:

613 kcal
76

minut jízdy na kole

58

minut běhu

182

minut uklízení





Podobné recepty

Kuřecí minutka s játry

(12 hlasů)
30min
465 kJ

Játra na červeném víně

(6 hlasů)
40min
449 kJ

Telecí játra s hlívou

(10 hlasů)
55min
800 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Čerstvá jatýrka na šalvěji

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba