Prostreno.cz

Krkovička na černém pivu

Šťavnaté plátky vepřové krkovičky dušené s černým pivem.

21.01.2013 lanvin
1h a 15min

15min příprava

60min vaření

737 kJ / 176 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Plátky krkovičky lehce naklepejte, osolte a opepřete.
  2. Pekáček vymažte sádlem a vyložte anglickou slaninou.
  3. Cibuli nakrájejte na půlměsíčky a česnek na plátky, polovinu nasypte na slaninu.
  4. Na slaninu s cibulí a česnekem položte plátky masa a posypte zbytkem cibule s česnekem.
  5. Zalite černým pivem. Pečte v předehřáté troubě cca na 180 °C, přikryté, až bude maso téměř hotové, dopečte ho odkryté.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    138,00 g
  • Sacharidy:

    72,20 g
    • Cukry:

      29,42 g
  • Tuky:

    169,07 g
  • Vláknina:

    8,42 g

Aktivita pro spálení:

580 kcal
72

minut jízdy na kole

55

minut běhu

173

minut uklízení





Podobné recepty

Vepřová krkovička s čepičkou

(15 hlasů)
1h a 20min
1105 kJ

Vepřová krkovice s ovocem

(10 hlasů)
35min
1186 kJ

Grilovaná krkovice

(16 hlasů)
45min
1211 kJ
Více receptů

Celkem 3 komentářů

Avatar
Avatar hedvika
14.05.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Krkovička na černém pivu

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba