Prostreno.cz

Vepřová krkovička s čepičkou

Maso, pórek, sýr a je s toho výborný oběd.

27.09.2010 Mon-ika
1h a 20min

20min příprava

60min vaření

1105 kJ / 264 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Krkovici naklepejte, jemně osolte, opepřete a skládejte na hluboký plech vedle sebe. Rozvařte masox v 250ml vody. Maso hustě posypejte nakrájeným pórkem (na kolečka). Sýrem nastrouhaným nahrubo zasypejte maso s pórkem.
  2. Posypejte červenou mletou paprikou a poklaďte na kousky nakrájeným máslem. Vše zalijte rozpuštěným masoxem. Plech zakryjte alobalem a dejte do trouby na 20minut při 250°C. Po dvaceti minutách opatrně odkryjte,POZOR NA PÁRU!, a pečte dál s podléváním. Pečte dokud není maso měkké a na povrchu se neutvoří krásná hnědá čepička. Podávejte a vařeným bramborem.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    345,00 g
  • Sacharidy:

    66,00 g
    • Cukry:

      10,50 g
  • Tuky:

    437,20 g
  • Vláknina:

    1,50 g

Aktivita pro spálení:

667 kcal
83

minut jízdy na kole

63

minut běhu

199

minut uklízení





Podobné recepty

Vepřová krkovice s ovocem

(10 hlasů)
35min
1186 kJ

Grilovaná krkovice

(16 hlasů)
45min
1211 kJ

Vepřová krkovice s jablky

(16 hlasů)
1h a 5min
939 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Omeleta s jarní cibulkou

35min
(31 hlasů)

Valentýnské tousty

15min
(20 hlasů)

Omeleta s parmezánem

35min
(20 hlasů)
Více tipů
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Vepřová krkovička s čepičkou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba