Prostreno.cz

Hrušky v javorovém sirupu

Dezert pro malé i velké.

05.03.2013 lanvin
30min

15min příprava

15min vaření

848 kJ / 202 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Oloupané hrušky podélně rozkrojte a vykrojte jádřinec.
  2. V kastrůlku prohřejte javorový sirup s máslem.
  3. Přidejte hrušky a na mírném ohni povařte 10 minut.
  4. Sýr nakrájejte na 8 tenkých plátků.
  5. Horké hrušky rozdělte na 4 talířky, na každou hrušku položte 2 plátky sýra a přelijte horkým javorovým sirupem. Hned podávejte.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    46,12 g
  • Sacharidy:

    213,04 g
    • Cukry:

      162,64 g
  • Tuky:

    125,16 g
  • Vláknina:

    18,00 g

Aktivita pro spálení:

526 kcal
65

minut jízdy na kole

50

minut běhu

157

minut uklízení





Podobné recepty

Glazovaná hruška s mandlovým knedlíčkem

(12 hlasů)
35min
694 kJ

Hrušky s piniovými oříšky

(10 hlasů)
30min
1084 kJ

Hrušky s jeřabinami v sirupu

(12 hlasů)
55min
705 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Hrušky v javorovém sirupu

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba