Prostreno.cz

Ovoce v ginu

Ovoce naložené v ginu nabídněte hostům.

26.08.2013 Mikeš
25min

25min příprava

0min vaření

557 kJ / 133 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Očištěný meloun nakrájejte na tenké proužky, oloupané kiwi nakrájejte na plátky, nektarinky nakrájejte na tenké plátky.
  2. Ovoce střídavě naskládejte do velké sklenice, prosypte cukrem, přidejte nové koření, skořici a zalijte ginem.
  3. Sklenici uzavřete šroubovacím víčkem a nechte 4 týdny macerovat.
  4. Podávejte s plátky citrónu a ledem.

TIP:

Ovoce můžete rozdělit do více menších skleniček.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    72,18 g
  • Sacharidy:

    739,27 g
    • Cukry:

      428,37 g
  • Tuky:

    17,46 g
  • Vláknina:

    184,32 g

Aktivita pro spálení:

462 kcal
57

minut jízdy na kole

44

minut běhu

137

minut uklízení





Podobné recepty

Zázvorový drink s bourbonem

(6 hlasů)
15min
301 kJ

Mango koktejl

(9 hlasů)
20min
353 kJ

Šumivý koktejl

(7 hlasů)
15min
269 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Ovoce v ginu

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba