Prostreno.cz

Rybí polévka se zeleninou

Rybí vývar s rajčaty a paprikou.

13.10.2013 lanvin
1h a 5min

20min příprava

45min vaření

208 kJ / 49 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Očištěnou a nakrájenou rybu, nejlépe bez kosti, vložte do osolené vody, přidejte cibuli a vařte 30 minut. Pak vývar přeceďte.
  2. Rajčata oloupejte a nakrájejte, očištěnou papriku, oloupaný česnek a cibuli nakrájejte.
  3. Na oleji orestujte cibuli, česnek, přidejte mletou papriku, promíchejte, přidejte rajčata, papriku a poduste 10 minut.
  4. Do vývaru dejte podušená rajčata, obrané kousky ryby bez kostí, podle chuti osolte, opepřete a podávejte.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    214,30 g
  • Sacharidy:

    77,68 g
    • Cukry:

      36,06 g
  • Tuky:

    48,41 g
  • Vláknina:

    23,82 g

Aktivita pro spálení:

258 kcal
32

minut jízdy na kole

24

minut běhu

77

minut uklízení





Podobné recepty

Polévka s mořskými plody

(20 hlasů)
30min
444 kJ

Polévka z lososa

(14 hlasů)
50min
370 kJ

Krémová rybí polévka

(15 hlasů)
40min
403 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

česnek

149 kcal / 100g
B6 g
S33 g
T0,38 g

rajče

18 kcal / 100g
B0,83 g
S3 g
T0,63 g

voda

0 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T0 g

bílý jogurt

61 kcal / 100g
B3 g
S4 g
T3 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Rybí polévka se zeleninou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba