Prostreno.cz

Omeleta s kozím sýrem

Vaječná omeleta se sýrem a fenyklem.

30.10.2013 Mikeš
25min

10min příprava

15min vaření

646 kJ / 154 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Nakrájenou cibuli a očištěný, nakrájený fenykl orestujte na 2 lžících másla, poduste, až je fenykl měkký. Můžete přidat pár lžic vody.
  2. Podušený fenykl s cibulí vyndejte děrovanou lžíci na talíř.
  3. Vejce rozšlehejte se smetanou, osolte, opepřete a na stejné pánvi do které přidejte podle potřeby ještě lžíci másla, upečte omeletu.
  4. Na polovinu horké omelety dejte podušený fenykl, rozdrobený sýr a omeletu přeložte, prohřejte a hned podávejte.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    45,94 g
  • Sacharidy:

    26,16 g
    • Cukry:

      11,06 g
  • Tuky:

    71,14 g
  • Vláknina:

    4,75 g

Aktivita pro spálení:

972 kcal
121

minut jízdy na kole

92

minut běhu

290

minut uklízení





Podobné recepty

Omeleta plněná masem a houbami

(35 hlasů)
50min
784 kJ

Vajíčková omeleta

(29 hlasů)
15min
661 kJ

Ostrá omeleta

(34 hlasů)
25min
508 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Omeleta s kozím sýrem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba