Prostreno.cz

Telecí játra s cibulí

Opečená játra s cibulí a pivem.

06.02.2014 lanvin
30min

10min příprava

20min vaření

459 kJ / 109 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Játra otřete a nakrájejte na menší kousky.
  2. Nakrájenou cibuli osmažte na sádle, přidejte játra, opepřete a za stálého míchání je po všech stranách opečte až jsou dostatečně propečená.
  3. Hotová játra přendejte děrovanou lžíci na mísu.
  4. Šťávu zaprašte hladkou moukou, zasmahněte, podlijte pivem a povařte 10 minut.
  5. Vložte játra, jen prohřejte, nakonec játra osolte.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    125,44 g
  • Sacharidy:

    64,74 g
    • Cukry:

      12,37 g
  • Tuky:

    33,33 g
  • Vláknina:

    4,95 g

Aktivita pro spálení:

299 kcal
37

minut jízdy na kole

28

minut běhu

89

minut uklízení





Podobné recepty

Telecí játra na cibulce

(11 hlasů)
40min
808 kJ

Dušená hovězí játra

(12 hlasů)
1h a 10min
682 kJ

Drůbeží játra na medu

(6 hlasů)
35min
732 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Telecí játra s cibulí

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba