Prostreno.cz

Karbanátky ze dvou druhů masa

Mleté hovězí, mleté jehněčí, oříšky a hodně zelené petrželky.

06.02.2014 lanvin
2h a 10min

1h a 20min příprava

50min vaření

1064 kJ / 254 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Všechny ingredience kromě oleje promíchejte důkladně v misce, směs nechte hodinu uležet v lednici.
  2. Z masové hmoty tvořte karbanátky, které uložte do zapékací misky.
  3. Pokapejte je olejem, přikryjte a pečte v troubě 45-50 minut.
  4. Karbanátky podle potřeby podlijte při pečení vodou, nebo vývarem.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    349,73 g
  • Sacharidy:

    92,15 g
    • Cukry:

      19,35 g
  • Tuky:

    326,95 g
  • Vláknina:

    11,64 g

Aktivita pro spálení:

603 kcal
75

minut jízdy na kole

57

minut běhu

180

minut uklízení





Podobné recepty

Rybí karbanátky

(9 hlasů)
1h a 25min
773 kJ

Tuňákové karbanátky

(10 hlasů)
60min
727 kJ

Telecí karbanátky

(12 hlasů)
50min
993 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Karbanátky ze dvou druhů masa

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba