Prostreno.cz

Treska s koprem

Treska zapečená se smetanou, šalotkou, pórkem a koprem.

15.02.2014 lanvin
40min

15min příprava

25min vaření

505 kJ / 120 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Předehřejte troubu na 200 °C.
  2. Oloupanou šalotku a očištěný pórek nakrájejte na tenké plátky.
  3. Do vymazané zapékací misky uložte opepřené porce tresky, posypete šalotkou a pórkem.
  4. Ve smetaně rozmíchejte sypké ochucovadlo, polovinu kopru, který jemně nasekejte a přelijte ryby.
  5. Pečte v troubě přibližně 20 - 25 minut.
  6. Podávejte posypané zbývajícím koprem.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    98,17 g
  • Sacharidy:

    144,61 g
    • Cukry:

      65,12 g
  • Tuky:

    104,89 g
  • Vláknina:

    26,20 g

Aktivita pro spálení:

481 kcal
60

minut jízdy na kole

45

minut běhu

143

minut uklízení





Podobné recepty

Škeble na víně

(9 hlasů)
40min
451 kJ

Salát s dušenou treskou

(8 hlasů)
35min
469 kJ

Makrela s rozmarýnem

(10 hlasů)
40min
341 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Treska s koprem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba