Prostreno.cz

Pečený halibut

Ryba pečená s citrónovou kůrou a rajčaty.

19.02.2014 lentilka
45min

20min příprava

25min vaření

499 kJ / 119 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Předehřejte troubu na 200 °C.
  2. Plátky chleba vložte do mixéru a rozmixujte na hrubé drobky.
  3. Drobky dejte do mísy, přidejte 2 lžíce oleje, prolisovaný česnek, citrónovou kůru, petrželku a promíchejte.
  4. Do máslem vymazané zapékací misky uložte osolené, opepřené porce ryby, na ryby uložte na plátky nakrájená rajčata, nahoru rozprostřete připravenou směs a kolem ryby uložte na klínky nakrájený citrón.
  5. Pečte v troubě přibližně 20 - 25 minut.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    96,84 g
  • Sacharidy:

    141,44 g
    • Cukry:

      21,60 g
  • Tuky:

    65,64 g
  • Vláknina:

    19,62 g

Aktivita pro spálení:

380 kcal
47

minut jízdy na kole

36

minut běhu

113

minut uklízení





Podobné recepty

Škeble na víně

(9 hlasů)
40min
451 kJ

Salát s dušenou treskou

(8 hlasů)
35min
469 kJ

Makrela s rozmarýnem

(10 hlasů)
40min
341 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

rajče

18 kcal / 100g
B0,83 g
S3 g
T0,63 g

pepř

251 kcal / 100g
B10 g
S64 g
T3 g

citrón

29 kcal / 100g
B1 g
S9 g
T0,5 g

citronová kůra

47 kcal / 100g
B1 g
S16 g
T0,3 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Pečený halibut

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba