Prostreno.cz

Raita s okurkou

Bez raity není žádné indické jídlo kompletní.

01.03.2014 lanvin
35min

35min příprava

0min vaření

205 kJ / 48 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Smíchejte metličkou všechny suroviny a nechte 20 minut odpočinout.

TIP:

Raita je indická studená omáčka vyrobena z jogurtu, využívaná jako příloha nebo jako dip.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    9,36 g
  • Sacharidy:

    30,71 g
    • Cukry:

      14,96 g
  • Tuky:

    6,54 g
  • Vláknina:

    5,18 g

Aktivita pro spálení:

75 kcal
9

minut jízdy na kole

7

minut běhu

22

minut uklízení





Podobné recepty

Řecký dip

(11 hlasů)
20min
280 kJ

Chutney z lilku

(12 hlasů)
40min
765 kJ

Pikantní domácí olej

(10 hlasů)
15min
1206 kJ
Více receptů

Celkem 7 komentářů

Avatar
Avatar verrca
18.05.2016
Avatar hedvika
25.04.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Omeleta se sýrem

30min
(8 hlasů)

Míchaná vejce s chřestem

25min
(8 hlasů)
Více tipů
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Raita s okurkou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba