Prostreno.cz

Kachna v římském hrnci

Nemusíte podlévat, ani obracet -  vynikající pečená kachna.

02.03.2014 Mikeš
2h a 15min

15min příprava

2h a 0min vaření

781 kJ / 186 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Římský hrnec namočte na 40 minut do vlažné vody.
  2. Promíchejte med, kari pastu, sůl a kachnu důkladně potřete.
  3. Kachnu vložte do římského hrnce a posypte kořením.
  4. Džus promíchejte s vínem a kachnu podlijte.
  5. Na kachnu položte snítky rozmarýnu.
  6. Hrnec přikryjte a vložte do trouby.
  7. Pečte při 180 °C přibližně 2 hodiny.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    68,84 g
  • Sacharidy:

    83,05 g
    • Cukry:

      57,08 g
  • Tuky:

    103,12 g
  • Vláknina:

    10,10 g

Aktivita pro spálení:

289 kcal
36

minut jízdy na kole

27

minut běhu

86

minut uklízení





Podobné recepty

Pečená kachna

(24 hlasů)
1h a 45min
1254 kJ

Kachna plněná houbami

(5 hlasů)
2h a 10min
952 kJ

Kachna s houbami

(5 hlasů)
1h a 50min
1071 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Kachna v římském hrnci

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba