Prostreno.cz

Domácí bonboniéra

Chuť? Vynikající! Naše nejoblíbenější „vánoční cukroví“. Bonboniéra je výborná, když ji vychladíte v lednici.

05.12.2010 Beetty
45min

45min příprava

0min vaření

1860 kJ / 444 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Do skleničky si nakrájejte na drobné kousky, rozinky, oříšky, mandle, kandované ovoce a zalijte rumem.
  2. Na vále válečkem rozdrťte dětské piškoty, přidejte cukr a rozměklé máslo – zpracujte těsto, přidejte namočené kousky, kakao a kokos.
  3. Z těsta tvořte větší kuličky, plňte do plata z bonboniéry a nakonec zdobte podle fantazie, můžete polévat čokoládou, bílou čokoládou, sypat mletými oříšky, kokosem, perličkami – fantazii se mezi nekladou.

TIP:

Ingredience volte podle toho, co má kdo rád. Když nejde těsto zpracovat z uvedeného množství surovin, přidejte, co zrovna chybí, např. kousek másla, nebo naopak piškoty.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    116,80 g
  • Sacharidy:

    2804,80 g
    • Cukry:

      2164,80 g
  • Tuky:

    630,00 g
  • Vláknina:

    32,00 g

Aktivita pro spálení:

844 kcal
105

minut jízdy na kole

80

minut běhu

251

minut uklízení





Podobné recepty

Mrkvové podušky

(15 hlasů)
55min
1041 kJ

Banánové sušenky

(12 hlasů)
35min
1489 kJ

Vaflové cukroví

(20 hlasů)
30min
1919 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Domácí bonboniéra

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba