Prostreno.cz

Rýžový nákyp s malinovou omáčkou

Česká klasika, tentokrát s malinovou omáčkou.

04.03.2014 lentilka
20min

20min příprava

0min vaření

1156 kJ / 276 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Smetanu vyšlehejte s 1 lžící cukru a vanilkou a lehce promíchejte s uvařenou rýži.
  2. Maliny rozmixujte s cukrem a citrónovou šťávou.
  3. Rýži rozdělte do misek, přelijte omáčkou a posypte mandlemi.

TIP:

Pokud vám vadí zrníčka malin, omáčku propasírujte přes sítko.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    61,46 g
  • Sacharidy:

    553,10 g
    • Cukry:

      144,20 g
  • Tuky:

    156,76 g
  • Vláknina:

    36,60 g

Aktivita pro spálení:

967 kcal
120

minut jízdy na kole

92

minut běhu

288

minut uklízení





Podobné recepty

Sladké jablíčkové lasagne

(8 hlasů)
1h a 25min
434 kJ

Těstoviny zapečené s jablky

(12 hlasů)
1h a 5min
827 kJ

Tvarohové placičky

(14 hlasů)
30min
720 kJ
Více receptů

Celkem 7 komentářů

Avatar
Avatar verrca
17.05.2016
Avatar glady
12.05.2016
Avatar Anonym
09.03.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Rýžový nákyp s malinovou omáčkou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba