Prostreno.cz

Hovězí s hrachovými lusky

Minutka z hovězího masa s hráškem.

09.03.2014 lanvin
30min

15min příprava

15min vaření

742 kJ / 177 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Hovězí maso nakrájejte na silnější proužky a opečte je na rozehřátém oleji při vysoké teplotě 1 až 2 minuty.
  2. Přidejte nakrájený česnek, smažte asi 3 minuty, přidejte sůl, pepř, vývar a zahřejte k varu.
  3. Smíchejte kukuřičný škrob se 2 lžícemi vody, sójovou omáčkou a vmíchejte k masu, vařte 2-3 minuty.
  4. Vmíchejte zázvor a lusky, vařte nezakryté 2-3 minuty.
  5. Podávejte s rýži.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    113,48 g
  • Sacharidy:

    49,67 g
    • Cukry:

      10,57 g
  • Tuky:

    100,78 g
  • Vláknina:

    6,72 g

Aktivita pro spálení:

413 kcal
51

minut jízdy na kole

39

minut běhu

123

minut uklízení





Podobné recepty

Hovězí steaky s nivou

(12 hlasů)
1h a 40min
1242 kJ

Plátky svíčkové s houbami

(10 hlasů)
45min
945 kJ

Salát z hovězího masa se zeleninou

(13 hlasů)
60min
679 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Hovězí s hrachovými lusky

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba