Prostreno.cz

Kuřecí maso na tymiánu

Kuřecí prsa na tymiánu s žampióny.

19.03.2014 lanvin
1h a 5min

15min příprava

50min vaření

695 kJ / 166 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Kuřecí plátky osolte a na 4 lžících oleje s 1 lžíci másla orestujte.
  2. Podlijte vývarem, polovinou vína, posypte tymiánem a duste doměkka.
  3. Smíchejte kukuřičný škrob se smetanou a zalijte měkké maso.
  4. Na 3 lžících másla orestujte našikmo nakrájený chřest, nakrájené houby a cibuli, přidejte 50 ml vína a odkryté duste na silnějším ohni 5 minut.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    139,34 g
  • Sacharidy:

    54,23 g
    • Cukry:

      13,13 g
  • Tuky:

    157,76 g
  • Vláknina:

    8,60 g

Aktivita pro spálení:

563 kcal
70

minut jízdy na kole

53

minut běhu

168

minut uklízení





Podobné recepty

Rýže zapečená s kuřecím masem

(23 hlasů)
1h a 10min
828 kJ

Plněný kuřecí plátek

(15 hlasů)
1h a 20min
692 kJ

Pečená krůtí stehna

(17 hlasů)
1h a 50min
949 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

Kukuřičný škrob

381 kcal / 100g
B0 g
S91 g
T0 g

bílé víno

82 kcal / 100g
B0,1 g
S2 g
T0 g

olivový olej

884 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T100 g

Sušený tymián

276 kcal / 100g
B9 g
S63 g
T7 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Kuřecí maso na tymiánu

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba