Prostreno.cz

Plněné lilkové závitky

Jednoduché lilkové závitky s tuňákem.

19.03.2014 lanvin
1h a 5min

50min příprava

15min vaření

527 kJ / 125 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Lilek nakrájejte na 12 plátků po délce, na zahřáté pánvi s nepřilnavým povrchem je opečte, posypte je troškou soli.
  2. Plátky lilku pak naskládejte do mísy, zalijte je olejem, pokapejte octem a nechte 30 minut marinovat.
  3. Feferonky zbavte semínek a nakrájejte je na nudličky.
  4. Na pánev dejte trochu oleje, feferonky, nasekanou petrželku a orestujte.
  5. Kousky tuňáka, nakrájená vejce uvařená natvrdo, natrhané listy čekanky a orestované feferonky smíchejte v míse.
  6. Směs zakápněte olejem, rozložte na jednotlivé plátky marinovaného lilku a stočte.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    94,01 g
  • Sacharidy:

    53,17 g
    • Cukry:

      23,40 g
  • Tuky:

    132,01 g
  • Vláknina:

    18,00 g

Aktivita pro spálení:

307 kcal
38

minut jízdy na kole

29

minut běhu

91

minut uklízení





Podobné recepty

Koláč s konzervovaným tuňákem

(15 hlasů)
55min
744 kJ

Kanapky s vajíčky

(23 hlasů)
20min
791 kJ

Nakládaný sýr

(15 hlasů)
20min
2356 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Plněné lilkové závitky

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba