Prostreno.cz

Restované vepřové plátky

minutka z vepřové panenky s žampióny
01.04.2014 lentilka
35min

15min příprava

20min vaření

847 kJ / 202 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso a cibuli nakrájejte na tenké plátky,maso dlaní lehce naklepejte a na oleji z hroznů restujte maso a cibuli přibližně 7 minut.
  2. Přidejte na tenké plátky nakrájené houby a duste 3 minuty.
  3. Vyšlehejte zbývající hroznových olej, sezamový olej, sójovou omáčku, rýžový ocet a hořčici a přidejte omáčku k masu ,duste ještě 2 minuty.
  4. Podávejte s rýži.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    3,12 g
  • Sacharidy:

    15,12 g
    • Cukry:

      6,39 g
  • Tuky:

    45,69 g
  • Vláknina:

    1,90 g

Aktivita pro spálení:

118 kcal
14

minut jízdy na kole

11

minut běhu

35

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Restované vepřové plátky

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba