Prostreno.cz

Boršč s hovězím masem

každý má svůj vyzkoušený recept na boršč ,tady je jeden z receptů
03.04.2014 lanvin
2h a 5min

15min příprava

1h a 50min vaření

245 kJ / 58 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Z masa ,koření ,cibule a kořenové zeleniny vařte asi 1 a půl hodiny vývar.
  2. Hotový vývar slijte, maso oberte ,nakrájejte a dejte ho zatím stranou.
  3. Nakrájejte zelí , červenou řepu , přidejte do vývaru (můžete přidat 1-2 brambory) ,přidejte kostku vývaru ,rajský protlak a nechte pod pokličkou vařit 15 minut .
  4. Dochuťte cukrem ,octem.solí a pepřem
  5. Nakonec do hotové polévky přidejte uvařené maso
  6. Podávejte se zakysanou smetanou

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    41,85 g
  • Sacharidy:

    401,89 g
    • Cukry:

      30,57 g
  • Tuky:

    63,22 g
  • Vláknina:

    124,90 g

Aktivita pro spálení:

311 kcal
38

minut jízdy na kole

29

minut běhu

92

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

vývar

10 kcal / 100g
B1,5 g
S7,5 g
T0,8 g

celer

16 kcal / 100g
B0,49 g
S3 g
T0,16 g

pepř

251 kcal / 100g
B10 g
S64 g
T3 g

nové koření

265 kcal / 100g
B3 g
S52 g
T5 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Boršč s hovězím masem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba