Prostreno.cz

Vepřové maso s pomerančovou kůrou

minutka z vepřové kýty
06.04.2014 sun
35min

15min příprava

20min vaření

687 kJ / 164 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na širší nudličky.
  2. V kastrolu rozehřejete olej, přidejte maso, mírně osolte, opepřete a osmahněte dohněda.
  3. Přisypte škrobovou moučku,promíchejte, přidejte pomerančovou kůru,pomerančovou šťávu a maso restujte za stálého míchání doměkka

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    3,34 g
  • Sacharidy:

    50,49 g
    • Cukry:

      27,37 g
  • Tuky:

    45,72 g
  • Vláknina:

    7,50 g

Aktivita pro spálení:

122 kcal
15

minut jízdy na kole

11

minut běhu

36

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Vepřové maso s pomerančovou kůrou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba