Prostreno.cz

Pečené jehněčí koleno

k velikonocům patří jehněčí maso

07.04.2014 lanvin
2h a 15min

15min příprava

2h a 0min vaření

270 kJ / 64 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Jehněčí kolínka opláchněte, vložte do pekáče, potřete olivovým olejem, osolte, opepřete a zasypte nadrobno nakrájeným česnekem a cibulí.
  2. Dejte do trouby a pečte na 170 °C , v průběhu pečení kolínka obracejte a podlévejte vodou.
  3. Pečte asi hodinu a půl do změknutí,poté vyjměte z pekáče .
  4. Pekáč dejte na mírný plamen a nechte vyvařit vodu ze šťávy,zaprašte lehce hladkou moukou, opražte a potom zalijte vodou,nechte povařit asi 20 minut.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    12,90 g
  • Sacharidy:

    100,98 g
    • Cukry:

      25,24 g
  • Tuky:

    1,15 g
  • Vláknina:

    10,90 g

Aktivita pro spálení:

113 kcal
14

minut jízdy na kole

10

minut běhu

33

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

pepř

251 kcal / 100g
B10 g
S64 g
T3 g

cibule

40 kcal / 100g
B1 g
S9 g
T0,05 g

jehněčí maso

294 kcal / 100g
B25 g
S0,1 g
T21 g

Mandle na sucho pražené se solí

0 kcal / 100g
B20,4 g
S16,2 g
T57,8 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Pečené jehněčí koleno

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba