Prostreno.cz

Zapečené mleté maso

Mleté maso zapečené s bagetou.

08.04.2014 lentilka
1h a 10min

20min příprava

50min vaření

450 kJ / 107 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Pár kapek oleje rozpalte v pánvi a pak na něm opečte mleté maso, aby se rozpadlo na co nejmenší kousky a zhnědlo. Při opékání maso drťte vařečkou a neustále promíchávejte.
  2. Pak maso přendejte do mísy, do pánve přilijte další olej a vhoďte nahrubo nasekanou cibuli. Opékejte dvě až tři minuty doměkka.
  3. Vsypte kmín a chilli a po minutě přidejte i maso, rajčata a vývar a přiveďte k varu, osolte a nechte dvacet minut probublávat.
  4. Mezitím předehřejte troubu na 200 °C.
  5. Maso přendejte do zapékací mísy, bagetu nakrájejte na plátky, každý potřete česnekem, posypte bylinkami, dejte na maso, pokapejte olejem a pečte deset až dvanáct minut dokřupava.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    159,50 g
  • Sacharidy:

    162,58 g
    • Cukry:

      25,04 g
  • Tuky:

    124,69 g
  • Vláknina:

    13,00 g

Aktivita pro spálení:

545 kcal
68

minut jízdy na kole

51

minut běhu

162

minut uklízení





Podobné recepty

Masové kuličky v těstíčku s kari rýží

(26 hlasů)
45min
945 kJ

Mleté maso s nivou a opečenými brambory

(10 hlasů)
1h a 45min
953 kJ

Zelí s mletým masem

(23 hlasů)
45min
750 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Zapečené mleté maso

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba