Prostreno.cz

Teplý tuňákový salát

salát z nových brambor s tuňákem
09.04.2014 lentilka
35min

20min příprava

15min vaření

306 kJ / 73 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Brambory omyjte, dejte do vroucí vody a vařte patnáct minut zcela doměkka.
  2. Mezitím smíchejte pesto s olejem a tuňáka nechte okapat.
  3. Pak jej vidličkou rozdělte na jednotlivé kousky.
  4. Na poslední tři minuty přidejte k bramborám fazolky. Poté obojí sceďte a pořádně osušte.
  5. Dejte do salátové mísy,přisypte špenát (krásně se ohřeje od brambor a fazolí), osolte a opepřete, vmíchejte rajčata i tuňáka a pokapejte olejem s pestem

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    77,15 g
  • Sacharidy:

    165,70 g
    • Cukry:

      33,74 g
  • Tuky:

    95,80 g
  • Vláknina:

    33,60 g

Aktivita pro spálení:

459 kcal
57

minut jízdy na kole

43

minut běhu

137

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

rajče

18 kcal / 100g
B0,83 g
S3 g
T0,63 g

zelené fazolky

31 kcal / 100g
B1 g
S6 g
T0,28 g

tuňák v oleji

198 kcal / 100g
B25 g
S0 g
T8 g

olivový olej

884 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T100 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Teplý tuňákový salát

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba