Prostreno.cz

Játra na šalvěji

rychlý oběd z jater s omáčkou s pomerančovou šťávou
12.04.2014 lentilka
30min

10min příprava

20min vaření

655 kJ / 156 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Játra poprašte moukou a v rozehřátém oleji játra společně se šalvějí a nakrájenou cibulí opečte zvolna po obou stranách ,játra vyndejte, osolte, opepřete
  2. Na stejnou pánev přilijte pomerančovou šťávu, vývar a přiveďte k varu,vařte na silnějším ohni 5 minut
  3. Do omáčky vložte zpět játra ,jen prohřejte a hned podávejte

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    11,48 g
  • Sacharidy:

    97,10 g
    • Cukry:

      18,55 g
  • Tuky:

    63,43 g
  • Vláknina:

    10,80 g

Aktivita pro spálení:

240 kcal
30

minut jízdy na kole

22

minut běhu

71

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

olej

884 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T100 g

vývar

10 kcal / 100g
B1,5 g
S7,5 g
T0,8 g

pomerančová šťáva

45 kcal / 100g
B0,1 g
S10 g
T0,1 g

šalvěj

315 kcal / 100g
B10 g
S60 g
T12 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Játra na šalvěji

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba