Prostreno.cz

Rybí závitky

Rybí chuťovka.

23.01.2011 lanvin
25min

20min příprava

5min vaření

644 kJ / 153 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Každý sleďový filet potřete hořčicí. Na každý plátek dejte kolečka cibule a nakrájenou olivu. Zatočte do závitku.
  2. Vodu, cukr, sůl, ocet, nakrájenou cibulku a koření svařte. Závitky dejte do sklenice a zalijte vychladlým nálevem a přidejte olej.
  3. Uzavřete a nechte alespoň 24 hodin v lednici. Na talíř dejte kolečka červené cibule, závitky, kolečka citrónu a ozdobte kostičkami kapie a petrželovou natí.

TIP:

Do závitku můžete přidat kousek feferonky.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    106,84 g
  • Sacharidy:

    334,45 g
    • Cukry:

      43,42 g
  • Tuky:

    229,18 g
  • Vláknina:

    99,30 g

Aktivita pro spálení:

1739 kcal
217

minut jízdy na kole

165

minut běhu

519

minut uklízení





Podobné recepty

Avokádo a krevety

(11 hlasů)
22min
473 kJ

Jednohubky ze sleďů

(16 hlasů)
15min
798 kJ

Koktejl z krabích tyčinek

(16 hlasů)
25min
387 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

filety ze sledě

158 kcal / 100g
B18 g
S0,1 g
T9 g

cibule

40 kcal / 100g
B1 g
S9 g
T0,05 g

Zelená paprika

22,9 kcal / 100g
B0,72 g
S4,78 g
T0,11 g

Červená cibule

40 kcal / 100g
B1 g
S9 g
T0,1 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Rybí závitky

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba