Prostreno.cz

Pangasius s limetkovou salsou

ryba pečená v troubě s cherry rajčaty
07.05.2014 lanvin
35min

20min příprava

15min vaření

281 kJ / 67 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Troubu předehřejte na 200 °C.
  2. Rybí filety dejte do mísy, přidejte lžíci jemně nastrouhané citrónové kúry a dvě lžíce citrónové šťávy, sůl , pepř a opatrně promíchejte.
  3. Pak filety naskládejte na plech vyložený pečicím papírem, přidejte česnek a cherry rajčátka, zakapejte olejem a pečte patnáct minut.
  4. Na limetkovou salsu promíchejte v misce cibuli, chilli papričku, cukr a limetkovou šťávu.
  5. Rybu podávejte s pečenými rajčátky, česnekem, posypanou salsou a čerstvou pažitkou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    9,36 g
  • Sacharidy:

    68,92 g
    • Cukry:

      33,04 g
  • Tuky:

    31,82 g
  • Vláknina:

    10,08 g

Aktivita pro spálení:

141 kcal
17

minut jízdy na kole

13

minut běhu

42

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Pangasius s limetkovou salsou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba