Prostreno.cz

Králíčí stehna na cibuli

Králík má v české kuchyni dlouhou tradici, pečení v alobalu uchová šťavnatost masa.

28.05.2014 sun
1h a 5min

15min příprava

50min vaření

650 kJ / 155 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Troubu předehřejte na 180 °C.
  2. Připravte si 4 větší kusy alobalu, alobal potřete olejem, na něj položte stehno a zalijte lžící oleje, osolte, opepřete a posypte nasekaným rozmarýnem.
  3. Cibule jemně nakrájejte a na každé králičí stehno dejte jednu nakrájenou cibuli.
  4. Balíčky důkladně uzavřte, vložte do pekáčku a do trouby.
  5. Pečte 50 minut.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    205,40 g
  • Sacharidy:

    71,84 g
    • Cukry:

      24,00 g
  • Tuky:

    96,48 g
  • Vláknina:

    15,90 g

Aktivita pro spálení:

505 kcal
63

minut jízdy na kole

48

minut běhu

150

minut uklízení





Podobné recepty

Králík na smetaně s tymiánem

(26 hlasů)
1h a 45min
601 kJ

Marinovaný králík

(14 hlasů)
1h a 35min
680 kJ

Králík na šalotce

(9 hlasů)
1h a 50min
677 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

řepkový olej

884 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T100 g

pepř a sůl

251 kcal / 100g
B10 g
S64 g
T3 g

rozmarýn čerstvý

131 kcal / 100g
B3 g
S20 g
T5 g

cibule

40 kcal / 100g
B1 g
S9 g
T0,05 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Králíčí stehna na cibuli

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba