Prostreno.cz

Karlovarský guláš v chlebu

V troubě dušený guláš.

28.05.2014 sun
3h a 50min

20min příprava

3h a 30min vaření

806 kJ / 192 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. V hrnci vhodném do trouby pět až šest minut opékejte na tuku cibuli.
  2. Až zrůžoví, přidejte maso pokrájené na kostičky a nechte ho zprudka zatáhnout a zhnědnout. Přidejte oba druhy papriky, osolte a opepřete, zalijte vývarem a přiklopené dejte na dvě až tři hodiny do trouby zahřáté na 160 °C.
  3. Vyndejte z trouby, maso vyjměte a šťávu vyduste na tuk, přidejte mouku a osmahněte.
  4. Zalijte 400 ml vody a asi dvacet minut vařte.
  5. Vmíchejte smetanu, do omáčky vraťte maso a zahřejte.
  6. Z bochníku chleba odkrojte vršky, vydlabejte střídu a místo ní nalijte guláš.
  7. Podávejte ozdobené zakysanou smetanou a bylinkami.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    187,10 g
  • Sacharidy:

    392,44 g
    • Cukry:

      46,40 g
  • Tuky:

    181,36 g
  • Vláknina:

    22,30 g

Aktivita pro spálení:

1105 kcal
138

minut jízdy na kole

105

minut běhu

329

minut uklízení





Podobné recepty

Nudličky z hovězí svíčkové

(15 hlasů)
55min
1226 kJ

Hovězí steaky se smetanovou, houbovou omáčkou

(10 hlasů)
35min
743 kJ

Hovězí nudličky ze svíčkové

(15 hlasů)
55min
1046 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Karlovarský guláš v chlebu

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba