Prostreno.cz

Hovězí steaky se smetanovou, houbovou omáčkou

Minutka z hovězí svíčkové s hříbkama.

15.09.2014 sun
35min

15min příprava

20min vaření

743 kJ / 177 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. V pánvi s rozehřátým olejem opečte steaky, 2 - 3 minuty na každé straně. Vyjměte z pánve a udržujte v teple.
  2. Na pánev přidejte hříbky, nebo žampiony a jarní cibulku, míchejte 2 minuty.
  3. Přidejte víno a vařte při vysoké teplotě 3 minuty.
  4. Vmíchejte smetanu, jíšku, dochuťte pepřem a vařte 5 minut.
  5. Steaky podávejte s omáčkou a se zeleninou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    171,95 g
  • Sacharidy:

    49,64 g
    • Cukry:

      13,20 g
  • Tuky:

    181,98 g
  • Vláknina:

    12,80 g

Aktivita pro spálení:

653 kcal
81

minut jízdy na kole

62

minut běhu

194

minut uklízení





Podobné recepty

Guláš ze dvou druhů masa

(17 hlasů)
2h a 0min
754 kJ

Steaky na červeném víně

(12 hlasů)
1h a 15min
702 kJ

Hovězí plátky s fazolemi

(10 hlasů)
35min
635 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

pepř a sůl

251 kcal / 100g
B10 g
S64 g
T3 g

tymián

101 kcal / 100g
B5 g
S24 g
T1 g

Hovězí steak (syrový)

0 kcal / 100g
B22,8 g
S0 g
T6,39 g

bílé víno

82 kcal / 100g
B0,1 g
S2 g
T0 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Hovězí steaky se smetanovou, houbovou omáčkou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba