Prostreno.cz

Jehněčí kotletky s dijónskou hořčicí

Kotletky pečené v troubě s krustou ze strouhanky a petrželky.

05.07.2014 Mikeš
35min

20min příprava

15min vaření

1048 kJ / 250 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Kotlety po obou stranách pokapejte citrónovou šťávou, posypte mořskou solí a pepřem.
  2. Smíchejte petržel, hořčici, prolisovaný česnek, strouhanku a kotlety z obou stran potřete, strouhanku lehce vtlačte do masa.
  3. Kotlety uložte na plech s pečícím papírem.
  4. Předehřejte troubu na 220 °C.
  5. Kotlety pečte 5 minut, pak snižte teplotu na 180 °C a pečte dalších 10 minut.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    235,46 g
  • Sacharidy:

    43,02 g
    • Cukry:

      3,46 g
  • Tuky:

    195,40 g
  • Vláknina:

    8,32 g

Aktivita pro spálení:

962 kcal
120

minut jízdy na kole

91

minut běhu

287

minut uklízení





Podobné recepty

Skopový guláš se zeleninou

(15 hlasů)
2h a 20min
370 kJ

Jehněčí v bylinkách

(11 hlasů)
45min
1067 kJ

Jehněčí kotletky z grilu

(11 hlasů)
50min
825 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Jehněčí kotletky s dijónskou hořčicí

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba