Prostreno.cz

Rybí karbenátky v parním hrnci

Karbenátky z rybího masa se zeleninou.

22.07.2014 sun
55min

30min příprava

25min vaření

268 kJ / 64 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Ryby nakrájejte a v kuchyňském robotu rozmixujte, ale ne na kaši, rybí maso by mělo mít konzistenci např. mletého hovězího masa.
  2. Přidejte nastrouhanou bramboru, nakrájenou cibuli a zázvor. Robota zapněte jen na několik sekund.
  3. Směs dejte do velké mísy, přidejte olej, cukr, podle chuti sůl a pepř, vejce , vaječný bílek a dobře promíchejte.
  4. Oloupanou mrkev, očištěný celer a oloupanou cibuli nakrájejte na plátky, zeleninu vložte do nádoby parního hrnce.
  5. Rukama namočenýma ve studené vodě vytvarujte z rybí směsi kuličky, které uložte do druhé nádoby parního hrnce a umístěte nad zeleninu. Vařte přibližně 20 - 25 minut.
  6. Podávejte na listech hlávkovém salátu se lžičkou křenu.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    325,13 g
  • Sacharidy:

    148,89 g
    • Cukry:

      48,40 g
  • Tuky:

    56,02 g
  • Vláknina:

    31,95 g

Aktivita pro spálení:

413 kcal
51

minut jízdy na kole

39

minut běhu

123

minut uklízení





Podobné recepty

Treska s čekankou

(13 hlasů)
45min
636 kJ

Mušle s brusinkovo limetkovou šťávou

(10 hlasů)
35min
421 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Lívance bez vajec

15min
(1 hlasů)

Domácí granola

30min
(2 hlasů)
Více tipů
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Rybí karbenátky v parním hrnci

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba