Prostreno.cz

Treska s čekankou

Opečené porce tresky s opečenou čekankou a sušenými rajčaty.

03.02.2014 lanvin
45min

15min příprava

30min vaření

636 kJ / 152 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Nechte rozehřát 3 lžíce másla, vložte na dílky rozdělenou, očištěnou čekanku, posypte cukrem, osolte, zakápněte sherry octem a restujte do zlatova.
  2. V jiné pánvi na rozehřátém oleji s máslem nechte zesklovatět nakrájenou šalotku, přidejte osolené, opepřené porce ryby a rybu zvolna opečte ze všech stran.
  3. Rybu podávejte s opečenou čekankou a rajčaty.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    96,01 g
  • Sacharidy:

    151,93 g
    • Cukry:

      86,98 g
  • Tuky:

    145,88 g
  • Vláknina:

    27,00 g

Aktivita pro spálení:

559 kcal
69

minut jízdy na kole

53

minut běhu

166

minut uklízení





Podobné recepty

Ryba v parmské šunce

(8 hlasů)
40min
305 kJ

Ryba na rajčatech

(8 hlasů)
50min
424 kJ

Tuňák s petrželkou a brambory

(6 hlasů)
2h a 50min
630 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Treska s čekankou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba