Prostreno.cz

Broskvovo-meruňkový džem

Džem ze dvou druhů ovoce je velmi chutný.

01.08.2014 lentilka
30min

20min příprava

10min vaření

773 kJ / 184 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Broskve oloupejte, odpeckujte a nakrájejte, meruňky můžete taky oloupat, ale není to nutné, meruňky rovněž nakrájejte.
  2. Ovoce dejte do hrnce a stálého míchání vařte 5 minut, přidejte gelfix a důkladně promíchejte, přidejte cukr a za stálého míchání vařte 5 minut.
  3. Hotový džem nalijte do horkých skleniček, zavíčkujte a otočené dnem vzhůru nechte vychladnout.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    19,10 g
  • Sacharidy:

    1584,55 g
    • Cukry:

      1530,00 g
  • Tuky:

    5,70 g
  • Vláknina:

    30,00 g

Aktivita pro spálení:

1048 kcal
131

minut jízdy na kole

99

minut běhu

312

minut uklízení





Podobné recepty

Pomerančový džem

(14 hlasů)
35min
724 kJ

Kompot z jablek s fíky

(11 hlasů)
30min
268 kJ

Broskvový džem

(11 hlasů)
55min
637 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

kyselina citronova

363,57 kcal / 100g
B0 g
S91 g
T0 g

meduňka

83,33 kcal / 100g
B0,4 g
S10 g
T0 g

třtinový cukr

387 kcal / 100g
B0 g
S99 g
T0 g

Broskev

39 kcal / 100g
B0,91 g
S9 g
T0,27 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Broskvovo-meruňkový džem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba