Prostreno.cz

Tilapie pečená s bylinkovou solí

Pečená tilapie a omáčka s estragonem.

06.08.2014 lanvin
50min

15min příprava

35min vaření

422 kJ / 100 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Na pánev dejte máslo,přidejte mletou papriku a promíchejte, přidejte citrónovou, nebo pomerančovou kůru, nasekaný estragon, dijónskou hořčici, zalijte vývarem a vařte, až se tekutina zredukuje na polovinu. Podle chuti osolte.
  2. Porce ryby pokapejte citrónovou šťávou, do ryby lehce vetřete bylinkovou sůl a ryby opečte na oleji.
  3. Ryby podávejte s připravenou omáčkou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    155,20 g
  • Sacharidy:

    40,25 g
    • Cukry:

      3,17 g
  • Tuky:

    50,45 g
  • Vláknina:

    6,98 g

Aktivita pro spálení:

293 kcal
36

minut jízdy na kole

27

minut běhu

87

minut uklízení





Podobné recepty

Pikantní pečená makrela

(24 hlasů)
60min
1196 kJ

Pečený pstruh se sušenými rajčaty

(18 hlasů)
40min
897 kJ

Pstruh s citronovou omáčkou

(16 hlasů)
50min
990 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Tilapie pečená s bylinkovou solí

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba