Prostreno.cz

Rosol z jablečné šťávy

Výborný jablečný rosol s citrónovou šťávou, na tousty, palačinky a k přípravě sladkostí.

08.08.2014 lentilka
20min

15min příprava

5min vaření

751 kJ / 179 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Obě šťávy nalijte do hrnce a dobře promíchejte s želírovacím cukrem. Za stálého míchání přiveďte k varu a vařte 3 minuty.
  2. Naplňte připravené horké sklenice, do každé dejte jeden kousek kardamomu a uzavřete víčky. Sklenice otočte na 5 minut dnem vzhůru.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    74,00 g
  • Sacharidy:

    866,00 g
    • Cukry:

      522,00 g
  • Tuky:

    79,00 g
  • Vláknina:

    202,00 g

Aktivita pro spálení:

1031 kcal
128

minut jízdy na kole

98

minut běhu

307

minut uklízení





Podobné recepty

Meruňkový džem

(13 hlasů)
40min
207 kJ

Broskvový džem

(11 hlasů)
55min
637 kJ

Rybízové želé

(14 hlasů)
20min
658 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

Citronová šťáva

22 kcal / 100g
B0 g
S6 g
T0 g

jablečná šťáva

46 kcal / 100g
B0,1 g
S11 g
T0,1 g

želírovací cukr

400 kcal / 100g
B0 g
S100 g
T0 g

kardamom

311 kcal / 100g
B10 g
S68 g
T6 g
Více informaci na befity
Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba
x zavřít reklamu