Prostreno.cz

Bramborovo-slaninová Frittata

Vejce lehce okořeněné paprikou, pepřem a hořčicí v kombinaci s bramborem, slaninou, cibulí a sýrem.

19.01.2015 lentilka
1h a 5min

20min příprava

45min vaření

599 kJ / 143 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Předehřejte troubu na 170 °C.
  2. Do vymazané větší pánve vhodné do trouby dejte vrstvu oloupaných, na tenké plátky pokrájených brambor, brambory lehce osolte a opepřete, dejte vrstvu na plátky pokrájené cibule, vrstvu nakrájené slaniny a nakonec vrstvu brambor.
  3. Vejce prošlehejte s mlékem, podle chuti osote, opepřete a nalijte na brambory.
  4. Posypte strouhaným sýrem a peče 40 - 45 minut.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    239,73 g
  • Sacharidy:

    139,58 g
    • Cukry:

      20,35 g
  • Tuky:

    197,56 g
  • Vláknina:

    15,00 g

Aktivita pro spálení:

830 kcal
103

minut jízdy na kole

79

minut běhu

247

minut uklízení





Podobné recepty

Brambory plněné tvarohem

(15 hlasů)
1h a 20min
334 kJ

Pečené brambory se sýrem

(10 hlasů)
40min
490 kJ

Kari brambory

(8 hlasů)
40min
491 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Bramborovo-slaninová Frittata

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba