Prostreno.cz

Vepřové kotlety s broskví

Zázvor, hnědý cukr a broskve vytváří opravdu zajímavou chuť, která je perfektním doplňkem k vepřovému masu.

26.02.2015 sun
5h a 10min

4h a 20min příprava

50min vaření

899 kJ / 214 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Ve velké pánvi rozehřejte olej a na středním plameni orestujte osolené, opepřené kotlety.
  2. Šťávu z broskví smíchejte s hnědým cukrem, škrobem, mletým zázvorem a kotlety zalijte.
  3. Duste odkryté 20 minut, pak kotlety otočte a duste doměkka.
  4. Nakonec vložte broskve a nechte je prohřát.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    327,12 g
  • Sacharidy:

    129,89 g
    • Cukry:

      14,50 g
  • Tuky:

    153,82 g
  • Vláknina:

    1,70 g

Aktivita pro spálení:

951 kcal
118

minut jízdy na kole

90

minut běhu

283

minut uklízení





Podobné recepty

Vepřové kotlety s balsamicem

(10 hlasů)
45min
1046 kJ

Plněná vepřová panenka

(14 hlasů)
50min
882 kJ

Kotlety pečené v alobalu

(11 hlasů)
1h a 15min
503 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Ovesná kaše přes noc

5min
(2 hlasů)

Fitness palačinky

15min
(1 hlasů)

Omeleta s jarní cibulkou

35min
(31 hlasů)
Více tipů
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Vepřové kotlety s broskví

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba